Embanner

Eidemila 2017

Påmelding Eidemila 2017

Lørdag 3. juni 2017 arrangerer Tromsø løpeklubb den tradisjonelle Eidemila i samarbeid med Eide Handel. 

Som vanlig er det premiering av vinnere i dame og herreklasse samt mange flotte trukne premier blant alle som fullfører.

Våre fartsholdere har blitt populære og vi kommer til å fortsette med det også i år. Detaljer om hvilke tider vi kommer til å ha ballongløpere for vil komme nærmere løpet.


Praktisk informasjon 

Dato: 3. juni 2017
Start: Kvaløy kirke, Eidkjosen
Mål: Eide Handel
Garderobe: Kaldfjord skole
Parkering: Kaldfjord skole

Distanser
10 km konkurranse: Start kl 12:00
5 km konkurranse: Start kl 12:00

Løypene er kontrollmålt av AIMS godkjent kontrollør.

Startkontingent
Forhåndspåmelding: kr 250,- 
Etteranmelding: kr 350,- 

For løpere uten helårslisens fra Norges Friidrettsforbund tilkommer en engangslisens på kr 30,- i tillegg til startkontingenten. Les mer om friidrettsforbundets lisensordning her.

Påmelding

Meld deg på Eidemila 2017 her. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte forhåndspåmelding, slik at vi slipper kø og forsinkelser løpsdagen. Frist for forhåndspåmelding er kl 23:59.00 fredag 2. juni.

Etteranmelding løpsdagen er mulig på Kaldfjord skole fra klokken 10.00 og fram til 30 min før start. Da er det også utdeling av startnummer for de som er forhåndspåmeldt. Møt opp tidlig for å unngå kø. For etteranmelding løpsdagen tilkommer et gebyr på kr 100,-

Husk å levere inn startnummer etter målpassering! slik at dere blir med i premietrekningen.

OBS! Eidemila er en del av Tromsøkarusellen, men det er egen startavgift for dette løpet og startnumrene fra Tromsøkarusellen kan ikke benyttes.

Kontakt
Alf B. Dahl
Telefon: 915 67 484