Embanner

Eidemila 2019

Påmelding Eidemila 2019

Søndag 2. juni 2019 arrangerer Tromsø Løpeklubb den tradisjonelle Eidemila i samarbeid med Eide Handel. Vi presiserer at Eidemila arrangeres, i år som i fjor, søndag.

Som vanlig er det premiering av vinnere i dame- og herreklasse på begge distanser, samt mange flotte trukne premier blant alle som fullfører.

Våre fartsholdere har blitt populære og vi kommer til å fortsette med det også i år. Vi har fartsholdere på 40, 45, 50, 55 og 60 minutter.


Praktisk informasjon 

Dato: Søndag 2. juni 2019
Start: Kvaløy kirke, Eidkjosen
Mål: Eide Handel
Garderobe: Kaldfjord skole. Tilgjengelig før start. Merk at det ikke må oppbevares tøy eller andre eiendeler her.
Parkering:Kaldfjord skole og Kvaløy Kirke. Vi ber om at parkeringen ved Eide Handel ikke benyttes.

Distanser og klasser

10 km konkurranse, damer og herrer: Start kl 12:00
5 km konkurranse, damer og herrer: Start kl 12:00
Juniorkarusellen, 1 og 3 km, 6-10 år og 11-14 år: Start 10:30.

Løypetrase
Løypa går tur/retur nordover mot Kvaløysletta langs fortauet. Vending for 10 km er rett før rundkjøringen ved Ban Thai på Kvaløysletta. For 5km er vending ved busstoppet nedenfor Kvaløya VGS. Merk at da start og mål ikke er på samme plass er ikke vendingene nøyaktig 2,5 og 5 km. Løypene er kontrollmålt.

Startkontingent

Forhåndspåmelding: kr 250,- 
Etteranmelding: kr 350,- 

For løpere uten helårslisens fra Norges Friidrettsforbund tilkommer en engangslisens på kr 30,- i tillegg til startkontingenten. Les mer om friidrettsforbundets lisensordning her.

Påmelding
Meld deg på Eidemila 2019 her. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte forhåndspåmelding, slik at vi slipper kø og forsinkelser løpsdagen. Frist for forhåndspåmelding er kl 23:59.00 lørdag 1. juni.

Etteranmelding løpsdagen er mulig på Kaldfjord skole fra klokken 10.00 og fram til 30 min før start. Da er det også utdeling av startnummer for de som er forhåndspåmeldt. Møt opp tidlig for å unngå kø. For etteranmelding løpsdagen tilkommer et gebyr på kr 100,-

Juniorkarusellen
Nytt av året inngår løp for barn og ungdom som en del av Juniorkarusellen.
Mer info: https://signup.eqtiming.no/?lang=norwegian&Event=Juniorkarusellen

Kontakt
Tromsø Løpeklubb
post@tromsolopeklubb.no