Tromsø løpeklubb får prisen for største klubb under MSM 2014.

Tromsø løpeklubb får prisen for største klubb under MSM 2014.

FOTO: Privat

MSM 21 juni 2014

Tromsø Løpeklubb var største deltagende klubb med 51 til sammen, og vant hele 20000 kroner for dette. I tillegg har mange i klubben høstet stor heder i dette NM.

Klubbens leder, Sverre Benjaminsen skriver:

Hei Løpervenner

Gratulerer til alle som var ute å løp i går. Er vanvittig imponert over prestasjonene og ikke minst gleden vi har over andres prestasjoner også. Ikke sikkert at alle klarte sine mål eller levde opp til sine egen forventninger, men en ting er sikkert alle lærte vi noe som vi kan dra nytte av til neste gang vi står på startstreken. Dette gjør oss sterkere.

Blir for mye å liste opp alle de gode resultatene, men her snakker vi om flere Norgesmestre i sine klasser, overall vinnere på flere distanser mm. Klassevinnere. Rett og slett imponerende!

I tillegg til dette så var Tromsø løpeklubb den største klubben representert under MSM og vant kr. 10.000,-
Og ikke nok med det, vi var også så heldig at en av våre løpere ble trukket ut blant deltakere registrert i en klubb slik at klubben vant enda 10.000,- Så totalt 20.000,- kom inn i klubbkassen i går. Helt utrolig.

Alt dette synes vi krever en skikkelig sommeravslutning som punktum for en veldig bra vårsesong.

Så klubben ønsker å invitere alle medlemmer (enten du løp eller ikke i går) på gratis pizza på Yonas nå torsdag 26.juni kl. 18. Etter pizza er vi også noen som planlegger en tur videre på Skarven for å feire gårsdagen. Det var en del som var altfor sliten til det i går. Håper så mange som mulig har mulighet til å være med på torsdag. Husk det at beine også skal ha en løpeferie nå.

Med vennlig hilsen
-Sverre Benjaminsen