Tromsø Skyrace

Tromsø Skyrace

FOTO: Jordi Saragossa

Lansering av Tromsø Skyrace 2015

Påmeldingen til TSR 2015 åpnes 16. februar. I den forbindelse inviteres det til lansering og foredrag på Hotel The Edge med løpestjernene som satte Tromsø på skyrunning- og ultraløpkartet ifjor.

Tromsø Skyrace samarbeider med blant annet Tromsø Løpeklubb og Tromsø randoneeklubb om arrangementet. I forbindelse med åpningen av registreringen til årets utgave av skyracet, ønsker Emelie og Kilian å gi litt tilbake til alle som frivillig stiller opp og hjelper til. Tromsø Skyrace inviterer derfor til gratis foredrag på The Edge mandag 16. februar klokken 20:00. Møt opp og bli inspirert av historier om fjell, fart og uendelige mengder med trening, og hør hva som planlegges for årets Tromsø Skyrace! Arrangementet er gratis.

Påmeldingen åpner mandag 16. februar klokken 12:00. Det er 170 plasser åpne for registrering i hvert av løpene, så her kan det lønne seg å være tidlig ute for de som ønsker seg en hårete utfordring første helga i august. Det er forventet at arrangementet kommer til å bli fulltegnet i løpet av kort tid.